Znate li da su narukvice za muškarce sve popularnije?

Poznat ponajprije po svojim komadima za vjenčanja i zaruke, Brilliant Earth izrađuje održiv, suosjećajno izrađen i inkluzivan nakit, a njegova linija muškog nakita (u kojoj su narukvice najpopularnije) od više od 80 komada odgovara tom etosu. Svaki je komad transparentan u nabavi: uz Brilliant Earth muškarci mogu biti sigurni da kupuju dijamante iz etičkih izvora i održivo izrađene komade.

Brilliant Earth nudi lijep izbor nakita, a muške lančane narukvica i manžete od srebra i 14-karatnog zlata su im glavni aduti. Ali cijene nisu mačji kašalj – počevši od 500 Eur do 3000 Eur narukvice za identifikaciju s graviranjem su im glavni predmet prodaje.

Znate li da su narukvice za muškarce sve popularnije?

A ako volite bisere, Polite Worldwide ima održivo izrađene biserne narukvice od 250 Eur nadalje. Polite Worldwide je ekološki osviještena, održiva luksuzna marka koja se ručno izrađuje u Los Angelesu. Osim bijelih i višebojnih održivo uzgojenih bisera, Polite Worldwide ima nekoliko opcija za liječenje dragog kamenja. Justin Bieber samo je jedan od slavnih koji su nosili ljekoviti i vibracijski nakit Polite Worldwide. Vibracijske narukvice brenda su uniseks i sadrže niz perli od dragog i poludragog kamenja i 14-karatnog zlata. Polite Worldwide će prilagoditi vašu narukvicu vašim točnim mjerama, s cijenama u rasponu od 300 do 900 Eura za većinu opcija.

Louis Vuitton nudi širok izbor luksuznih narukvica za muškarce. LV redovito izdaje posebne kolekcije poput svojih Lockit x Virgil Abloh narukvica koje dolaze u nekoliko boja i pogoduju Unicefu. Kolekcija LV Lockit također uključuje srebrne i zlatne lančane narukvice s medaljonom LV logo lockit. One su odmah prepoznatljive, a nude se u žutom i bijelom zlatu. Ostala glavna obilježja narukvica iz LV-a uključuju Empriente dizajne koji sadrže medaljone od bijelog zlata, srebra ili žutog zlata i zatvarače od svilene uzice. Cijene počinju od oko 305 Eur za Lockit narukvice od recikliranog srebra i pamuka u korist Unicefa, do 8000 Eur i više za narukvice od 18-karatnog zlata.