Pitali smo tende Istra čime se štititi na plaži

Sunce je danas sve opasnije, UV zrake vrebaju našu kožu sve više i više tako da je vrlo bitno pošteno se štititi, posebice kad smo na plaži – pa smo tende Istra pitali da nam predlože koji šatori za plažu su najbolji za sprječavanje opekotina od sunca.

Postoje šatori za plažu za zaštitu od opekotina od sunca koje jednostavno možete sami složiti tamo gdje vam trebaju. Koliko god sunce bilo sjajno, njegove zrake mogu biti itekako štetne, pogotovo za mališane. Jedan od najboljih načina da izađete vani i spriječite opekotine od sunca je šator za plažu. Zato su tende Istra skupile nekoliko šatora za plažu za odrasle i djecu koje možete napraviti sami.

Pitali smo tende Istra čime se štititi na plaži

Zaštita od sunca je važna kada ste na plaži, zato je ovaj „uradi sam“ projekt tako sjajan. Uz samo nekoliko jeftinih materijala, možete napraviti vlastiti šator za plažu koji će vas držati u hladu dok se opuštate na plaži. Postavite nekoliko stolica ispod šatora i uživajte u hladnom napitku, dobroj knjizi ili oboje! Kad sunce počne zalaziti jednostavno smotajte svoj šator i pospremite ga u njegovu futrolu. Ako želite, tende Istra imaju u ponudi takve proizvode.

Bebe su vrlo nježne i može im štetiti odlazak na plažu. Zbog njih je jako bitno da se koristi dobra zaštita od sunca na otvorenom i tende Istra to posebice ističu. Znamo da krema za sunčanje za bebe može biti izbor koji vas kao roditelja stvarno razdire, jer se mnogi pedijatri protive njezinoj upotrebi. Zato je šator odličan kompromis. Osigurat će veliku hladovinu i držati ih daleko od tla, što je jako lijepo ako vaš izlet uključuje pijesak. Sada kada su toliko popularni, postoji mnoštvo izvrsnih opcija koje se lako pojavljuju i imaju posebne značajke za prilagodbu bebama. I ovaj oblik šatora tende Istra imaju u svojoj ponudi.